SERVICE & ADVIES

 

Elke bouwkundige situatie is anders. Er zijn diverse factoren die van invloed zijn op het benodigd aantal infraroodpanelen, de benodigde capaciteit en montageplek. Denk bijvoorbeeld aan isolatiewaarde, raamoppervlakken, soort ruimte, persoonlijke warmtebehoefte. Oftewel allerlei zaken die niet besproken worden bij aankoop in een webwinkel.

 

Het komt bijvoorbeeld met enige regelmaat voor dat een paneel met een hoger wattage een lager verbruik heeft ten opzichte van een paneel met een lager wattage. Een ander voorbeeld is dat u bij een andere partij een advies heeft gekregen om twee infraroodpanelen toe te passen, terwijl wij u adviseren slechts één infraroodpaneel toe te passen. Eén 1300 wattpiek iHeatpanel dekt namelijk een gebied van 20-30 m².

 

Wij geloven in de klassieke win-win situatie en willen u graag vrijblijvend helpen aan een passend advies. Wij garanderen u dat u profijt heeft van uw investering en op alle vlakken 100% tevreden zal zijn.

 

Stuur ons een schets of bouwtekening per mail, dan zullen we u z.s.m. compleet informeren. We bieden ook de mogelijkheid om op afspraak ons kantoor te bezoeken, waar we u kennis kunnen laten maken met deze unieke manier van verwarmen. Bel ons gerust voor meer informatie.

Call Now ButtonDIRECT BELLEN