ENERGIEBESPARENDE THERMOSTAAT ISD

 

Om het energieverbruik van infraroodverwarming zoveel mogelijk te beperken, is het voorkomen van temperatuurschommelingen zeer bepalend. Dat lukt alleen door toepassing van een intelligente modulerende thermostaat die voorzien is van extra adaptieve regelingen (gepatenteerd). Dit is een van onze onderscheidende kwaliteiten. Met het gebruik van andere types thermostaat, hoe modern ze ook zijn, is het onmogelijk om het lage energieverbruik van iHeatpanels te evenaren.

 

 

RUIM 20 PARAMETERS

 

De zelflerende modulerende thermostaat ISD (Intelligent Saving Device) heeft ruim 20 parameters die continu meten wat er in de ruimte gebeurt. Deze corrigeert, indien nodig, de temperatuur in stappen van 0,1 °C. De benodigde hoeveelheid energie wordt nauwkeurig gedoseerd via een stabiele P.I.D. regeling (Proportioneel, Intelligent, Differentiërend).

Er kunnen theoretisch tot honderd infrarood verwarmingspanelen aan één thermostaat gekoppeld worden. Maar per ruimte één is ook mogelijk, zodat elke kamer afzonderlijk op de gewenste temperatuur kan worden gebracht. De draadloze thermostaat kan per halve graad ingesteld worden tot 35 °C.

Hij beschikt over diverse programma’s om de warmtepanelen in te stellen op tijd en datum, weekend, vorstvrijstand en een vakantieperiode.

 

 

PLAATS VAN DE THERMOSTAAT

 

Het is belangrijk om de draadloze thermostaat niet direct door het paneel te laten verwarmen, maar buiten de straling te plaatsen. Voorkom ook plaatsing op een tochtige plek, of in direct zonlicht. Dat zou de temperatuurmeting kunnen beïnvloeden. Hij wordt gevoed door 2 AA batterijen.

Thermostaat-1
Call Now ButtonDIRECT BELLEN