WERKINGSPRINCIPE iHEATPANELS©

Het krachtige maar energiezuinige iHeatpanel© zendt voor het oog onzichtbaar infraroodlicht uit, van horizontaal tot recht naar onderen. Muren, vloer en alle aanwezige materialen worden warm. Wij noemen dit accumulerend verwarmen. Zij geven deze warmte vervolgens af aan de lucht. Er ontstaat een prettige warmte. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld en er ontstaat een heel natuurlijke vochtbalans. Dit zorgt voor een aangenaam en gezond klimaat. Bij toepassing van iHeatpanels is de temperatuur zowel bij de vloer als bij het plafond nagenoeg gelijk. De temperatuur van de vloer is ook hoger, net als bij vloerverwarming. Na uitschakelen blijft het nog lang aangenaam warm.

 

Het is een zeer efficiënte manier van verwarmen en levert bij een goed advies gegarandeerd op diverse vlakken een verbetering voor u op.

 

Een traditionele radiatorverwarming verwarmt lucht, dat gaat circuleren als het warm wordt (convectiewarmte), ongeacht of deze afkomstig is van een CV ketel of een warmtepomp installatie. Dit is minder efficiënt en voelt minder aangenaam.

Call Now ButtonDIRECT BELLEN