——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

 

10 ONDER­SCHEIDENDE EIGENSCHAPPEN

 

Hierbij de opsomming van de eigenschappen en kenmerken van een FirTec+ infraroodpaneel. Terwijl u dagelijks geniet van de heerlijke warmte, verdient deze zich binnen enkele jaren terug!

 

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Zijwaarts verwarmen

Door een speciale glascoating verwarmt een FirTec+ power panel onder een hoek van 170 graden, aantoonbaar. Dus naar alle kanten, tot vrijwel horizontaal.

Groot warmtebereik

De toepassing van een krachtig en energie-efficiënt verwarmingselement draagt bij aan een groot warmte bereik. In uitzonderlijke gevallen kan er zelfs tot 30m² verwarmt worden.

Meeste rendement

Infraroodstraling is onder te verdelen in 3 categorieën (A nabij, B middel, C ver) die ieder een bepaalde bandbreedte hebben. Een FirTec+ power panel werkt met hogere temperaturen bij opstart, in vergelijking met andere kwaliteitsmerken. Het gaat hier om tientallen procenten hogere temperaturen, waardoor er exponentieel meer infrarood opgewekt wordt. Kostenbesparingen van gemiddeld 40% worden gerealiseerd.

Hoogwaardige isolatie

De achterzijde van een FirTec+ power panel is zeer goed geïsoleerd. Het energieverlies richting het achterliggende montagevlak is beperkt.

Speciale infraroodthermostaat

Onze voor infraroodverwarming ontwikkelde thermostaten zijn uitgerust met energiebesparende algoritmes. Daardoor wordt nauwkeurig bepaalt hoeveel vermogen er nodig is om de ruimte op temperatuur te brengen én te houden. Dit bespaart veel energie en zorgt voor een zeer constante temperatuur. De  afwijking bedraagt maximaal 0,1° Celcius.

Kleinste formaat infraroodpaneel

Dankzij de krachtige techniek is het mogelijk om een FirTec+ power panel in een kleiner formaat uit te voeren, met behoud van een groot vermogen.

Onbeperkte levensduur

Een FirTec+ Power Panel heeft geen slijtagedelen met als gevolg dat er geen rendementsverlies optreedt in de loop der jaren. Het is aannemelijk dat het infraroodpaneel geen einde levensduur kent.

Volledig recyclebaar

Alle toegepaste materialen zijn ontwikkeld door Europese bedrijven en volledig recyclebaar.

Nederlands product

FirTec+ infraroodverwarming wordt in NL geproduceerd. Korte lijnen, open communicatie en persoonlijke ondersteuning is altijd snel en dichtbij. Minder transportkilometers dus minder CO² uitstoot.

De Beste Garantie

We bieden u 10 jaar garantie op Firtec+ power panels en 5 jaar(!) garantie op thermostaat (controllers) en ontvangers. Volgens ons wordt dit door geen enkele leverancier aangeboden.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

 

We garanderen u een krachtig en perfect werkend systeem met het hoogst haalbare rendement. Echter, er gaat niets boven uw eigen persoonlijke ervaring. We nodigen u daarom graag vrijblijvend uit (op afspraak).

 

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

DIRECT BELLEN VOOR ADVIES