——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

 

10 ONDER­SCHEIDENDE EIGENSCHAPPEN

 

Hierbij de opsomming van de eigenschappen en kenmerken van een FirTec+ infraroodpaneel. Terwijl u dagelijks geniet van de heerlijke warmte, verdient deze zich binnen enkele jaren terug!

 

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Speciale infraroodthermostaat

De voor infraroodverwarming ontwikkelde draadloze thermostaat is uitgerust met “High-tech precision temperature maintenance” algoritmes en doseert het benodigd vermogen met een nauwkeurigheid van 0,1° Celcius.

Verwarm 25 m² met één FIRTEC+ power panel

De toepassing van een krachtig en energie-efficiënt verwarmingselement draagt bij aan een groot warmte bereik. In uitzonderlijke gevallen kan er zelfs tot 30m² verwarmt worden.

Speciale glascoating

Door een speciale glascoating verwarmt een FirTec+ power panel onder een hoek van 170 graden, aantoonbaar.

Langste golflengte

Infraroodstraling is onder te verdelen in 3 categorieën (A nabij, B middel, C ver) die ieder een bepaalde bandbreedte hebben. Een FirTec+ power panel genereert een infraroodfrequentie van 10.000 NM. Dat is de hoogste waarde binnen categorie C, overbrugt grotere afstanden en heeft een groter verwarmend effect.

Minste energieverlies

De achterzijde van een FirTec+ power panel is zeer goed geïsoleerd. Het energieverlies richting het achterliggende montagevlak (convectiewarmte) is nihil.

Kleinste formaat infraroodpaneel

Dankzij de krachtige techniek is het mogelijk om een FirTec+ power panel in een kleiner formaat uit te voeren, met behoud van een groot vermogen.

Volledig recyclebaar

Alle toegepaste materialen zijn ontwikkeld door Europese bedrijven en volledig recyclebaar.

Hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid

Er worden uitsluitend de beste en meest geschikte materialen toegepast. In het productieproces wordt er 17 verschillende punten een kwaliteitscontrole uitgevoerd. Mocht er ooit revisie nodig zijn, behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Nederlands product

FirTec+ infraroodverwarming wordt in NL geproduceerd. Korte lijnen, open communicatie en service is altijd snel en dichtbij. Minder transportkilometers dus minder CO² uitstoot.

Beste Garanties

We bieden u 10 jaar garantie op Firtec+ power panels en 5 jaar(!) garantie op thermostaat (controllers) en ontvangers.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

 

We garanderen u een krachtig en perfect werkend systeem met het hoogst haalbare rendement. Echter, er gaat niets boven uw eigen persoonlijke ervaring. We nodigen u daarom graag vrijblijvend uit (op afspraak).

 

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Call Now ButtonDIRECT BELLEN VOOR ADVIES