SERVICE & MAATWERKADVIES

Maatwerkadvies is essentieel, want elke (bouwkundige) situatie is anders. Er zijn namelijk diverse factoren die niet alleen van invloed zijn op het benodigd aantal infraroodpanelen, maar ook op de benodigde capaciteit en montageplek. Denk bijvoorbeeld aan isolatiewaarde, raamoppervlakken, het soort ruimte en de persoonlijke warmtebehoefte.

 

Verder kan een maatwerkadvies tot kostenbesparing leiden. Want het komt met enige regelmaat voor dat een paneel met een hoger vermogen een gemiddeld lager verbruik zal hebben dan een infrarood paneel met een lager vermogen. Een ander voorbeeld is dat u bij een leverancier een advies heeft gekregen om twee infraroodpanelen toe te passen, terwijl wij u adviseren slechts één infraroodpaneel toe te passen.

 

Stuur ons daarom een schets of bouwtekening per mail, dan zullen we u z.s.m. compleet informeren. We bieden ook de mogelijkheid om op afspraak ons kantoor te bezoeken, waar we u kennis kunnen laten maken met deze unieke manier van verwarmen. Of bel ons gerust voor meer informatie.

KLASSIEKE WIN-WIN SITUATIE

Wij geloven in de klassieke win-win situatie en willen u graag vrijblijvend helpen aan een passend maatwerkadvies. Wij garanderen u dat u profijt heeft van uw investering en op alle vlakken 100% tevreden zal zijn.

maatwerk advies hoog rendement infrarood paneel plafond
maatwerkadvies hoog rendement infraroodpaneel plafond
plafond montage hoog rendement infrarood paneel

EENVOUDIGE MONTAGE

 

Iemand die een lamp kan ophangen is kundig genoeg om de montage uit te voeren. Wilt u het toch liever aan ons over laten is dat geen probleem. We hebben een team beschikbaar dat het tot in detail perfect zal installeren voor u. De installatie is zeer eenvoudig waardoor het relatief snel kan worden uitgevoerd. review

AANPASSING ELEKTRA

 

Doorgaans vindt er geen overbelasting van een groep plaats. Het is incidenteel dat een aanpassing in de groepenkast noodzakelijk is. Het betreft dan meestal het bijplaatsen van een extra groep. Wij kunnen hier in adviseren. Bij twijfel is het mogelijk de vrije ruimte op een groep te laten controleren door een E-installateur.

elektrawerkzaamheden infrarood paneel
DIRECT BELLEN VOOR ADVIES