WERKING VAN DE ESA CONTROLLER – DE ENERGIEBESPARENDE INFRAROOD THERMOSTAAT

De ESA (Energy Saving Algorythms) controller is de nieuwste generatie infrarood thermostaat. Zij is uitgerust met “High-tech precision temperature maintenance” algoritmes. Waardoor er continu berekent en voorspelt wordt hoeveel infrarood er door de Firtec+ infraroodverwarming gedoseerd/gemoduleerd dient te worden. De gewenste temperatuur wordt snel en efficiënt bereikt én zeer nauwkeurig gehandhaafd. Bovendien is de nauwkeurigheid maar liefst o,1° Celcius.

 

 

MAXIMAAL COMFORT

 

Dankzij de ESA controller wordt er geen energie verspild, bovendien wordt het maximaal haalbare comfort uit het systeem gehaald.

 

Er kunnen meerdere infraroodpanelen aan de draadloze energiebesparende infrarood thermostaat van uw keuze toegekend worden.

slimme draadloze energiebesparende infrarood thermostaat

TYPES CONTROLLER

We bieden 2 types draadloze energiebesparende infrarood thermostaat aan, om uw infraroodverwarming op topniveau te laten presteren. Beiden zijn speciaal ontwikkeld voor infraroodverwarming en voorzien van ruime mogelijkheden.

ESA WIFI CONTROLLER

Bediening van De ESA Wifi Controller vindt plaats via een eenvoudige app. Deze app is heel overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen. En het grote voordeel is dat infraroodverwarming op afstand bediend kan worden. Ook als er geen wifi beschikbaar is, kan de temperatuur ingesteld worden. Dit gaat via de knoppen aan de zijkant van deze wifi thermostaat. Kortom, u kunt er altijd op rekenen.

 

Verder is deze thermostaat uitgerust met het veelzijdige Zigbee Tuya 3.0 protocol. Een groot aantal fabrikanten gebruikt dit in hun producten, zoals verlichting, beveiligingscamera’s en rolluiken. Zodat deze via een app bediend kunnen worden. Voorbeelden daarvan zijn Samsung, Bosch, Ikea, Toshiba, Osram, en Philips.

slimme draadloze energiebesparende infrarood thermostaat1

ESA RF CONTROLLER

De ESA RF Controller is eveneens voorzien van “High-tech precision temperature maintenance” algoritmes. Ook is deze infrarood thermostaat draadloos, maar werkt via een standaard radiorequentie in plaats van via wifi. De bediening is eveneens gebruiksvriendelijk. Mensen die van eenvoud houden, kiezen vaak dit type.

PLAATS VAN DE ESA CONTROLLERS

Het is belangrijk om de ESA controller niet recht onder het infraroodpaneel te plaatsen. Voorkom ook plaatsing op een tochtige plek, of in direct zonlicht. Want dit voorkomt beïnvloeding van de temperatuurmeting. Echter, plaatsing op een paar meter afstand is ideaal. reviews 

DIRECT BELLEN VOOR ADVIES