WIE ZIJN WE? Kwaliteitsproduct

Het aanbieden van een kwaliteitsproduct alleen is niet genoeg. We vinden het belangrijk u zo volledig en transparant mogelijk te informeren over alle ins & outs m.b.t. infraroodverwarming. Daarom nemen we alle tijd voor u. kwaliteitsproduct

 

De Beste Infraroodverwarming.nl is een handelsnaam van Dutch Infrared Heating, gevestigd te Mijdrecht. We ontwikkelen en produceren hoog rendement infraroodverwarming onder de merknaam FirTec+ Power Panels. En leveren deze aan particulieren, overheden en het bedrijfsleven.

 

Ook ná de aankoop kunt u op ons rekenen. We laten u nooit in de kou staan en zorgen er voor dat u 100% tevredenheid bent en blijft met uw investering. ook op lange termijn. Klik hier voor een aantal reviews van klanten die hun ervaring met u willen delen.

MISSIE, VISIE  EN WAARDEN

We hechten het hoogste belang aan mens, dier en milieu en zetten onze expertise volledig in om dit waar te maken. FirTec+ Power Panels degenereren niet, zijn volledig recyclebaar en zijn opgebouwd met materialen van uitsluitend de hoogste kwaliteit. Deze zijn afkomstig van uitsluitend Europese toeleveranciers. kwaliteit voor alles.

 

We bieden het hoogst haalbare verwarmingscomfort van onze markt, met het laagste energieverbruik. Middels oprecht en eerlijk advies bieden we particulieren en bedrijven de mogelijkheid om te verduurzamen. Zij kunnen met ons merk infraroodverwarming hun energiekosten aanzienlijk verlagen én tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk verkleinen.

review beoordeling ervaring klant hoog rendement infraroodverwarming kwaliteitsproduct

         PARTNER

Duurzaam Bouwloket partner infraroodverwarming
DIRECT BELLEN VOOR ADVIES