WIE ZIJN WE?

DBIV is  geautoriseerd merkdealer van MAXXINNO, Nederlands ontwikkelaar en producent van iHeatpanels©. De productie vindt plaats in Beneden-Leeuwen. Wij brengen het merk naar uw regio, vanuit een bescheiden kantoor in Mijdrecht. Daarmee houden we de kosten beperkt, dat natuurlijk ook in uw voordeel werkt.

 

We vinden het belangrijk u zo volledig en transparant mogelijk informeren over alle ins & outs van infraroodverwarming. Daar nemen we dan ook alle tijd voor.

 

Kwaliteit maakt het verschil tussen een miskoop en een investering. Een topproduct alleen is niet genoeg. Een goede after-sales is minstens zo belangrijk. We laten u niet in de kou staan en zorgen er voor dat u 100% tevredenheid bent en blijft met uw investering, op zowel de korte als de lange termijn. Klik hier voor een aantal reviews van klanten die hun ervaring met DBIV met u willen delen.

MISSIE, VISIE EN WAARDEN

We hechten het hoogste belang aan mens, dier en milieu en zetten onze expertise volledig in om dit waar te maken. Daarom werken we uitsluitend met iHeatpanels©. Deze zijn  volledig recyclebaar en opgebouwd met materialen van uitsluitend de beste kwaliteit. We garanderen het hoogst haalbare verwarmingscomfort van de markt, met het laagste energieverbruik. Middels oprecht en eerlijk advies bieden we particulieren en bedrijven de mogelijkheid om te verduurzamen. Zij kunnen met ons merk infraroodverwarming hun energiekosten aanzienlijk verlagen én tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk verkleinen.

FOOTPRINT

Zoals gezegd is het doel is om de ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te beperken en daarom zijn er een aantal keuzes gemaakt.

Er wordt gewerkt met uitsluitend recyclebare materialen van hoge kwaliteit, afkomstig van hoofdzakelijk Nederlandse toeleveranciers. Deze materialen hoeven derhalve niet over extreem grote afstanden getransporteerd te worden. De productie is verplaatst van Duitsland naar Nederland. Daarmee wordt de CO2 uitstoot beperkt. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van gerecycled verpakkingsmateriaal.

 

Ons kantoor is voorzien van zonnepanelen, we rijden elektrisch. Verder hebben we gekozen voor een ICT dienstverlener die uitsluitend werkt met groene stroom en bankieren we bij de Triodos Bank.

Call Now ButtonDIRECT BELLEN