infraroodpaneel plafond woonkamer hoofdverwarming

HOOFDVERWARMING

in Nederland  zijn er inmiddels al een paar duizend tevreden woningeigenaren die F.I.R. infraroodpanelen als hoofdverwarming gekozen hebben. reviews

Infraroodverwarming kan gefaseerd geplaatst worden. Veel mensen kiezen ervoor om een FirTec+ infraroodpaneel in eerste instantie te plaatsen aan het plafond in de badkamer. Of als krachtige bijverwarming boven de bank/zithoek te plaatsen. De thermostaat van de gas CV wordt dan een paar graden omlaag gezet. Dat levert al een redelijke kostenbesparing op. Zodra men er ervaring mee heeft opgedaan, wordt er uitgebreid met een of meerdere infraroodpanelen, om er hoofdverwarming van te maken. alternatief voor design radiatoren

VLOERVERWARMING

Een FirTec+ power panel is een prima alternatief voor infrarood vloerverwarming. Bij plafondmontage zal de vloer namelijk ook opwarmen. De installatie is minder intensief en het energieverbruik is lager.

SLECHT GEÏSOLEERDE RUIMTES

Op lange termijn zal de invloed van infraroodverwarming het vochtpercentage in het metselwerk doen afnemen tot onder 4%. De isolatiewaarde van het metselwerk zal dan zal toenemen met 50%. Vochtschimmel krijgt geen kans, huidig aanwezige vochtschimmel verdwijnt (mits afdoende geventileerd).

Mede door de eenvoudige installatiewijze van Firtec+ infraroodverwarming is het vrijwel overal toe te passen. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, bestaande woningen,  een tuinhuisje of een bijvoorbeeld een overkapping. Een Firtec+ infraroodpaneel is stofdicht en kan tegen waterdamp (IP54). We leveren infrarood panelen waarvan de maatvoering is afgestemd op plaatsing in een systeemplafond.

FirTec+ hoog rendement infrarood paneel
DIRECT BELLEN VOOR ADVIES